Ласкаво просимо на перший українськомовний ресурс присвячений легендарному BMW x5!
До Вашої уваги історія створення BMW x5, технічні характеристики всього модельного ряду BMW x5, останні новини про BMW x5, огляди і тест-драйви, кращі варіанти тюнінгу для BMW x5, фотографії, шпалери, відео.

Тюнінг BMW x5

.......BMW X5 став знаковою моделлю на ринку позашляховиків ще в момент свого дебюту в 1999 році. В той момент BMW X5 довів всім скептикам, що мають право на життя вседорожники, які по своїй поведінці на асфальті не дуже програють «породистим» легковим моделям, а для експлуатації у важких дорожніх умовах не призначені зовсім. Пізніше зі схожою ідеологією вийшло немало автомобілів, але BMW X5 не втратив своїх позицій на ринку.
.......Україна, як і Росія, зараз переживає вже друге по рахунку захоплення баварським позашляховиком - протягом двох років його потримані («БУ») екземпляри у величезних кількостях ввозяться в країну. Недавно у BMW провели плановий рестайлинг BMW X5, що завдало істотного удару по самолюбивості частки власників уживаних BMW X5. Як виявилось, не лише по своїй технічній начинці, але і по стайлингу BMW X5 зразка 1999 і 2004 років розрізняються вельми істотно - стару модель зможе пізнати навіть не дуже досвідчений в автомобілях BMW спостерігач.
.......У цій ситуації, як завжди, на допомогу готові прийти багаточисельні тюнингові компанії, що пропонують різні варіанти доопрацювання. Найбільшу популярність в країнах СНД здобули готові тюнинговані комплекти від Hamann, одного з лідерів в цій галузі. Оригінальні дзеркала, унікальні варіанти підвіски для дорожнього і внедорожного варіанту, незвичайне заднє крило - все це робить BMW х5 ще привабливішим. Про лімузин BMW x5 я взагалі мовчу. З решти тюнингових варіантів варто відзначити також красиві комплекти від AC Schnitzer, Hartge, AVS Sport та ін. які додають BMW рис спортивного авто.
.......У цьому розділі зібрані всі комплекти, які, на нашу думку, заслуговують уваги власника дорестайлингого BMW X5.
.
Тюнінг BMW x5 від Breyton Design
.
Тюнінг BMW x5 від G-Power
.
Тюнінг BMW x5 від Hartge
.
Тюнінг BMW x5 від HAMANN
.
Тюнінг BMW x5 від Racing Dynamics
.
Тюнінг BMW x5 від Delta 4x4
.
Тюнінг BMW x5 від MT Motors
.
Тюнінг BMW x5 від Koenigseder
.
Тюнінг BMW x5 від Lumma Design
.
Тюнінг BMW x5 від AVS Sport
.
Тюнінг BMW x5 від AC Schnitzer
.
Тюнінг BMW x5 від Alpine
.
Лімузин BMW X5 (Limousine)
.
При підготовці розділу використовувалися матеріали наступних сайтів:
ac-schnitzer.de, auto-tuning-news.com, avtosostav.ru, bmw.carclub.ru, bmwclub.ua, bmwgtn.ru, bmwx5.su, breyton.de, delta4x4.de, g-power.de, hamann-motorsport.de, hartge.de, koenigseder.at, lumma-design.com, mt-motors.co.uk, obmw.wminc.ru, racdyn.com, regnum.ru, tuninga.ru, tuning-bmw.ru, autonews.ru, youtube.com.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свої коментарі!