Ласкаво просимо на перший українськомовний ресурс присвячений легендарному BMW x5!
До Вашої уваги історія створення BMW x5, технічні характеристики всього модельного ряду BMW x5, останні новини про BMW x5, огляди і тест-драйви, кращі варіанти тюнінгу для BMW x5, фотографії, шпалери, відео.

Лімузин BMW X5 (Limousine)

.......Так-так, саме лімузин… І немає тут нічому дивуватися! Дивно було б як би його не було. Таке авто, довжиною 9 або 11 метрів буде окрасою будь-якого дійства. Особливо він стане у нагоді тим, хто любить з’явитися ефектно.


.......Оскільки таких машин є дуже багато (Особливо після 2007-го року), то наводимо одну з характеристик тюнінгованої комплектації BMW X5 Limousine (технічні характеристики, як правило, в таких Х5 залишаються тотожними до заводських).


.......Кількість пасажирських місць в такому авто – 12. Салон зазвичай оброблений шкірою. Тут Ви побачите декілька моніторів у пасажирському салоні (іноді їх кількість дивує). Вікна тоновані. Між водієм та салоном для пасажирів, як і повинно бути в машинах такого класу, стоїть перегородка. Кондиціонер, інтерком для зв’язку з водієм, різноманітні спец ефекти («зоряне небо», «лазерне шоу», «кульова блискавка»), неонова під світка, дзеркальна стеля, бар і т.ін. – все це атрибути BMW x5 Limousine.

Вам є що доповнити? Помітили помилку? – Повідомте нам про це!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свої коментарі!