Ласкаво просимо на перший українськомовний ресурс присвячений легендарному BMW x5!
До Вашої уваги історія створення BMW x5, технічні характеристики всього модельного ряду BMW x5, останні новини про BMW x5, огляди і тест-драйви, кращі варіанти тюнінгу для BMW x5, фотографії, шпалери, відео.

Тюнінг BMW x5 від HAMANN

Ще одна відома тюнингова фірма HAMANN (Німеччина), розробила для BMW X5 свій комплект доопрацювань. Позашляховик був оснащений спойлерами, переднім і по самому верху задніх дверей, а у задній бампер був вбудований фартух. Підвіска була допрацьована настільки, що кліренс авто став менший на 40мм. Але головні зміни торкнулися серця автомобіля, його мотора. Двигун від 3.0si став потужніший на 14 кінських сил, а мотор V8 на 4.8л. придбав ще 18 «конячок». Цей набір комплексного тюнингу зробив BMW X5 стильнішою, потужнішою і як результат - користується великою популярністю.

.......Комплекти для BMW X5 від Hamann стали одними з найпопулярніших на нашому ринку. Однією з причин такого успіху можна вважати їх логічне позиціювання. Саме для X5 в Hamann вперше в своїй історії запропонували відразу два принципово різних варіанту підвіски для позашляховика - відповідними ідеологіями onroad і offroad. Все дійсно просто: з першим ми розкриваємо весь асфальтовий потенціал моделі, в другому - робимо ставку на типові елементи зі світу безкомпромісних позашляховиків.

.......В рамках програми onroad в Hamann ставлять свій власний передній бампер, що можна вважати серйозною перевагою. По своїй формі він близький до культових бамперів легкових M3 і M5 - з характерними обводами центрального повітрозабірника. Ззаду все виявляється стриманіше, хоча в Hamann не лише міняють бампер, але і ставлять додатковий дифузор. На похвальні рекомендації заслуговує крило на задні двері - як підтверджує практика, воно дійсно здатне краще перешкоджати забрудненню заднього скла.

.......Чудово, що в Hamann запропонували для X5 і власні дзеркала - що знову-таки нагадують про колишні автомобілі M-серії. У свою чергу в пакеті offroad основна ставка зроблена на брутальність. Можна вибрати між двома різними кенгуринами, кожен з яких здатний надовго залишитися в пам'яті спостерігачів. Але образ краще підтримати і новими виблискуючими бічними порогами. Задня захисна дуга, безперечно, виглядає дуже оригінально у поєднанні із знайомим кузовом автомобіля. А ще можна побудувати X5 widebody - з широкими бамперами і розширеними колісними арками.

.......Салон баварця відповідно до тюнингової моди, окрім високоякісної шкіри обростає, алькантрою, розрідженою карбоном і алюмінієм. Надалі BMW Х5 обзаведеться аеродинамічним обваженням і зовні стане ще грізнішим.


.......Особлива пристрасть ательє Hamann - це диски, їх до кожної моделі студія пропонує по декілька варіантів, і всі вони є авторською роботою німців. Пакет, що нарощує для BMW Х5 потужність, включає вихлопну систему із сталевим каталізатором. З допрацьованим мотором BMW Х5 зможе розганятися до 250 км/год, що на 10 км/год більше, аніж у заводського варіанту.

.......Хочу зауважити, що компанія Hamman «забацала» вже чотири BMW X5.

.

Вам є що доповнити? Помітили помилку? – Повідомте нам про це!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свої коментарі!