Ласкаво просимо на перший українськомовний ресурс присвячений легендарному BMW x5!
До Вашої уваги історія створення BMW x5, технічні характеристики всього модельного ряду BMW x5, останні новини про BMW x5, огляди і тест-драйви, кращі варіанти тюнінгу для BMW x5, фотографії, шпалери, відео.

Тюнінг BMW x5 від Lumma Design

Німецька тюнінгова компанія Lumma Design, яка вже більше 20 років займається доопрацюваннями автомобілів BMW, Mercedes і Porsche, пропонує новий спорт-пакет для дизельних версій позашляховика BMW X5, оснащених трилітровим мотором.

.......Візуально вони збільшили автомобіль, додавши оновлені бампера, пороги, задній спойлер і карбоновий капот, який видно здалека. Також вони дещо зменшили дорожній просвіт шляхом установки фірмових стійок H&R. Що ж до «начинки» авто, то тюнери наростили потужність двигуна 3.0d на 40 кінських сил (до 275л.с.), а двигун 3.0sd став потужніший на 45 л.с. (до 330 л.с.).

.......Традиційно, для машини пропонується аеродинамічне обважування, занижена на 40 міліметрів підвіска і нові 22-дюймові колісні диски, забарвлені в білий колір.

.......У інтер'єрі "прокачаних" BMW X5 з'явився новий спортивний руль, металеві накладки на педалі і фірмові килимки з емблемою Lumma Design.

Вам є що доповнити? Помітили помилку? – Повідомте нам про це!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свої коментарі!