Ласкаво просимо на перший українськомовний ресурс присвячений легендарному BMW x5!
До Вашої уваги історія створення BMW x5, технічні характеристики всього модельного ряду BMW x5, останні новини про BMW x5, огляди і тест-драйви, кращі варіанти тюнінгу для BMW x5, фотографії, шпалери, відео.

Тюнінг BMW x5 від Alpine

Відома своєю продукцією в області авто-аудіо компанія Alpine, створила за допомогою деяких молодих ентузіастів екстремальний шоу-кар на базі моделі BMW X5, який перейняв спортивний характер базової моделі і отримав більш модернізований кузов з повністю по-новому обробленим салоном і ексклюзивною комплектацією. Це чергова іграшка компанії Alpine, так би мовити продовження серіалу, в першій серії якого входили такі моделі як CIVIC Si і MINI COOPERS, але вони – це «квіточками», у порівнянні з даним скаженим бумером.

.......Варто зазначити, що двері у цього BMW X5 відкриваються не як у всіх нормальних машинах. Вони навіть зроблені не по схемі «крило чай», коли двері піднімаються вгору. Щоб потрапити в салон автомобіля водій повинен відсунути двері убік! Подібне рішення зазвичай використовується на великих автобусах, але на легкових моделях BMW воно застосоване, мабуть, вперше. Причому, ці двері настільки великі, що автомобіль має їх всього дві штуки, хоча на стандартних BMW X5 їх чотири.

.......Новий фронтальний бампер з масою повітрозабірників, розширені до межі колісні арки, бічні швелера і хвостова частка з скляними дверима і дифузором, а також ексклюзивна аерографія роблять BMW x5 зухвалішим і м'язистим, що вносить деякі незвичайні контрасти до нашої сірої, автолюбительської повсякденності. Екстремальними у своєму роді є також і 26-дюймові диски X5, які в комбінації з потужною гальмівною системою марки Brembo, складають музичній шкатулці BMW достатньо надійну динамічну базу.

.......Щоб децибели, що стрибають усередині салону, повністю задовольняли своїх слухачів, кузов і салон баварця був трохи модернізований і отримав спеціальне покриття для шумопоглинання. Передня частина салону була компактно складена для найбільш стильного і затишного проведення часу. Тут є тільки одне шкіряне сидіння (по центру), та і те є «страшно» спортивним, сидячи в якому можна насолоджуватися тонкими лініями дизайну і прекрасним звучанням музики. Повністю нова передня панель в світлих тонах нашпигована технічними родзинками від Alpine із спеціальним штурвалом управління і багаточисельними функціями, дають водієві можливість проникнути в глибину музично звучання і техніки. Дизайн передньої панелі перероблений настільки кардинально, що більше нагадує кабіну космічного корабля з фантастичних фільмів. Хвостова частина салону - це просто напросто електромагнітний полігон, де управляють потужні підсилювачі і бокси, які добре видно, через скляні двері багажника.

.......Серцем концепту є звичайно ж багатофункціональна аудіо-відео система від Alpine з моніторами, сенсорним управлінням, DVD і навігацією. У свою чергу, магнітола була інтегрована прямо в колону штурвалу управління X5, щоб водій їхав, так би мовити і не відволікався від музички.
.
Відео BMW x5 від Alpine:

Вам є що доповнити? Помітили помилку?Повідомте нам про це!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свої коментарі!