Ласкаво просимо на перший українськомовний ресурс присвячений легендарному BMW x5!
До Вашої уваги історія створення BMW x5, технічні характеристики всього модельного ряду BMW x5, останні новини про BMW x5, огляди і тест-драйви, кращі варіанти тюнінгу для BMW x5, фотографії, шпалери, відео.

Тюнінг BMW x5 від Hartge

.

Не могла пройти повз BMW X5 і така потужна тюнинг-компанія, як Hartge. Зайнявшись моделлю серйозно, вони представили увазі громадськості «наворочений» варіант Х5 під назвою «Hartge Hunter». Це агресивніший на вигляд і більш спортивний по стилю водіння позашляховик з серйозно допрацьованим вмістом автомобіля.

........Двигун Х5 наростив потужність 3.0sd на 40 кінських сил (до 275 л.с.) і додав 80 Нм на обертаючому моменті (до 600 Нм). Як результат, ваговитий «Мисливець» розганяється до 100 км/год всього за 7,4 з, а це рівно на секунду менше заводського Х5. Максимальна швидкість нового Х5 склала 232 км/год. Для цього Hartge довелося обладнати Х5 аеродинамічними порогами і спойлерами спереду і ззаді. Хантер через використання нових пружин став нижче до землі на 30мм, але з-за зовнішнього вигляду деталей аеродинамічного пакету візуально здається, що він сів ще більше.

.......Окрім цього, BMW X5 обзавівся потужними дисками на 22 дюйми, з низькопрофільними шинами Pirelli Scorpion Zero 285/335. Бічні накладки і розширювачі колісних арок дозволяють додати в ширині, що на спортивних вседорожниках ніколи не буває зайвим. Цікавий штрих - динамічна смуга, яка з'являється на накладках під передніми дверима. Ця краса зовсім не шкодить функціональності.

.......Спеціальні емблеми і срібні карбонові накладки для бічних дзеркал додають Hartge Hunter ще більшої елегантності. Салон окрім інших змін, оснащується новим спідометром з шкалою до 300 км/год, фірмовою рукояткою коробки і шкіряним кермом «трьохспиці» з карбоновими вставками. Хоча задній бампер на тлі всіх цих оригінальних деталей виглядає консервативніше, але він безумовно необхідний для формування цілісної зовнішності Hartge X5.

.......У повному комплекті Hartge Hunter коштує в Німеччині близько 57 тисяч євро без податку. За неперевіреними даними у нас BMW X5 Hunter можна придбати за 88 тисяч євро. Приємним фактом є те, що кожен окремий елемент тюнингу можна купити окремо.

Вам є що доповнити? Помітили помилку? – Повідомте нам про це!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свої коментарі!