Ласкаво просимо на перший українськомовний ресурс присвячений легендарному BMW x5!
До Вашої уваги історія створення BMW x5, технічні характеристики всього модельного ряду BMW x5, останні новини про BMW x5, огляди і тест-драйви, кращі варіанти тюнінгу для BMW x5, фотографії, шпалери, відео.

Тюнінг BMW x5 від AC Schnitzer

Оновлений BMW Х5 вибрали для своєї чергової роботи у відомій тюнінговій компанії AC Schnitzer. Завдяки наполегливій праці баварський SAV (Sports Activity Vehicle) придбав підкреслено спортивну зовнішність, а форсований двигун і нова спортивна підвіска додали автомобілю ще кращі динамічні, швидкісні характеристики і маневреність.
.......Нова передня «юбка» з об'ємним повітрозахоплювачем і спойлерами істотно наблизила до асфальту передню частку машини.
У задню «юбку» інтегровано дві здвоєні насадки вихлопної системи з неіржавіючої сталі. Спереду і ззаду днище машини прикрите захистом. Колісні диски - гоночні двобарвні діаметром 20 і 22 дюйми.


.......Потужність серійного трилітрового 235-сильного дизеля збільшена до 265 л.с., а максимальний обертаючий момент досяг 550 Нм (все це завдяки перепрограмуванню керуючої електроніки двигуна).
.......У салоні, що також отримав більш спортивне оформлення, встановлено спортивне кермо трьохспицю і педалі з алюмінієвого сплаву, а також модернізований контролер системи управління функціями автомобіля iDrive. За бажанням замовника, декоративні елементи інтер'єру можуть виготовити з карбону або того ж сплаву.

.......Тюнінг BMW X5 у виконанні AC Schnitzer - без сумніву, один з найакуратніших і естетично бездоганних.


Вам є що доповнити? Помітили помилку? – Повідомте нам про це!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свої коментарі!