Ласкаво просимо на перший українськомовний ресурс присвячений легендарному BMW x5!
До Вашої уваги історія створення BMW x5, технічні характеристики всього модельного ряду BMW x5, останні новини про BMW x5, огляди і тест-драйви, кращі варіанти тюнінгу для BMW x5, фотографії, шпалери, відео.

Тюнінг BMW x5 від Breyton Design

.

Breyton Design- німецька компанія, що має світову популярність в області тюнінгу. Едмунд Брейтон вдосконалив двигун BMW V8 в унікальний швидкісний двигун з потужністю 465 кінських сил. Це більше, ніж хто-небудь міг собі представити!

.
.......Коли BMW Х5 тільки з'явився, тюнери відразу ж зрозуміли, що це авто є ідеальною платформою для удосконалення - він відмінно збалансований, і має обтічно-прямолінійні форми, що дозволяє «безболісно» покращувати його як зовні, так і технологічно. Звичайно, автомобіль і сам по собі був приголомшливий, але ніколи не немає межі вдосконаленню. Була невелика надія, що BMW випустить суперпотужний Х5 з мегапотужним двигуном V12 на 700 кінських сил, але ця інформація не підтвердилася, тому тюнери Breyton Design засукали рукави і взялися за роботу, щоб виготовити унікальний і надзвичайно потужний варіант Х5.

.

.......Оскільки Х5 - дуже важка машина, то особлива увага була приділена управлінням обертаючого моменту, який на великій швидкості може перетворитися на некерованого монстра. Двигун 4.6is, виготовлений з Х5 4.4i, перевершує по потужності будь-який заводський мотор BMW - 465 кінських сил, 5950 оборотів в хвилину і 105 л/с на літр, ефективні для V - подібної вісімки. Зважаючи на збільшену потужність мотора був значно покращений компресор системи охолодження. Додатково, була зменшена маса автомобіля, і як результат - семимісцевий позашляховик не поступається по потужності кращим легковим авто Ягуара, Мерседеса і BMW - хіба що Феррарі або Ламборджіні V12.

.......Модель Breyton X5 може розганятися до 100 км/год всього за 5,8 секунд. Хочете стартувати зі світлофора, як Порш або Феррарі з фірмовою пробуксовкою і виском шин? Тепер це можливо, втопіть педаль газу по максимуму, і вся увага оточуючих буде прикута тільки до вашої машини. Щоправда, не забувайте, що вас при цьому досить чутливо втисне в спинку сидіння. Тюнінгованний Breyton X5 створений спеціально для того, щоб насолодитися повною потужністю унікального двигуна, то чом би не зробити це?

.

.......У машину вмонтований електронний швидкісний обмежувач, налаштований на 155 км/год. У стандартному X5 4.6is, який прискорюється до 100 км/год за 6,5 секунд, він теж присутній, але з обмеженням на 150 км/год. Тюнінгованний мотор працює так само стабільно і рівномірно, як і стандартний. Приємним бонусом тюнингу є також особливий звук мотора, що «гарчить», посилюється з нарощуванням потужності.

.
.......Як пояснює сам Брейтон, вони вичавили з цього мотора максимум можливого (його міць виросла з 231 до 330 л.с). У існуючій комплектації Breyton X5 трансмісія працює в наднапруженому режимі, і подальше форсування небажане. Хіба що коли BMW випустить нові, потужніші, двигуни. А поки що тюнинг - студія допрацьовує існуючі машини і продумує варіанти тюнингу для майбутніх моторів.

.......Для зменшення навантаження на трансмісію використовується наступний технічний прийом: незначне піднімання важеля управління мотором. Його можна використовувати і з новими автомобілями. Коли ви, використовуючи ручну коробку, рухаєте важіль, вам доводиться витратити більше зусиль, щоб перемістити його на необхідну передачу. А якщо у вас коробка-автомат від Steptrinic, ви перемикаєте важіль швидше і з меншими зусиллями, додатково зменшуючи навантаження на трансмісію і коробку передач.
.
.......Великій машині - великі гальма. Не дивлячись на складне завдання різко зупиняти такий потужний і важкий автомобіль, завдяки цілій низці покращень від Breyton в системі гальмування, ви можете не турбуватися про надійне управління як на дорогах, так і на бездоріжжі.
.
.......Потужність двигуна спричинила низку побічних доопрацювань - наприклад, Брейтон підсилили комплект підвіски, регулятор тяги і пружину. Кліренс автомобіля було знижено на 35 мм. Крім цього, X5 отримав спортивну вихлопну систему. Колеса комплектуються легкосплавними 10х19-дюймовими дисками Magic Sport 295/45ZR19 з наднадійною гумою Дюплон SP8000.


.......Успішність Breyton Design підтверджується кількістю їх клієнтів. Ексклюзивність, потужність і надійність їх тюнингованих автомобілів викликає захоплення водіїв всього світу. Не стала виключенням і суперзаряджена модель Breyton X5, обмежена серія якого користується величезною популярністю до сьогодні. Поза сумнівом, моделі BMW від студії Breyton Design є автомобілями елітного рівня для справжніх цінителів машин.

.

Вам є що доповнити? Помітили помилку? – Повідомте нам про це!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свої коментарі!