Ласкаво просимо на перший українськомовний ресурс присвячений легендарному BMW x5!
До Вашої уваги історія створення BMW x5, технічні характеристики всього модельного ряду BMW x5, останні новини про BMW x5, огляди і тест-драйви, кращі варіанти тюнінгу для BMW x5, фотографії, шпалери, відео.

Тюнінг BMW x5 від G-Power

Німецьке тюнинг-ательє G-Power, яке спеціалізується на тюнингу автомобілей, полюбляє давати своїм автомобілям назви, пов’язані з природними катаклізмами (наприклад, BMW M5 Буревій). Тепер на осуд публіки німці представили ще одне авто з вельми страхітливою назвою - G-Power Typhoon.
.

.......В основі «Тайфуну» лежить BMW X5 xDrive 48i. Інженери G-Power розробили нове аеродинамічне обважування, завдяки чому ширина машини збільшилася на 70 мм. Двигун - 4,8-літрова «вісімка» - отримала «бонус» у вигляді приводного нагнітача ASA та системи G-Power SK III RS. Ревізії так само піддалася система охолоджування, блок управління двигуна і випускна система. Машина також отримала новий спідометр та спортивний руль.

.......Все це привело до того, що потужність виросла з 355 до 525 л.с., а обертаючий момент з 475 до 600 «ньютонів». Машина «взута» в колеса розміром 315/25 R23, на яких натягнута низькопрофільна гума Michelin.

.......В результаті всіх цих хитрувань першу сотню G-Power розмінює рівно за п'ять секунд, другу - за 18,4 сек., а максимальна швидкість складає 285 км/год. Звичайно, подібні показники вражають, але назвати їх видатними вже не можна. BMW X5 «Тайфун» поступається Brabus ML 63 Biturbo і Gemballa GT750 Aero 3. Але, на відміну від своїх земляків-рекордсменів, G-Power Typhoon пропонуватиметься за цілком адекватні гроші - порядку 110 000 євро.

.

Вам є що доповнити? Помітили помилку? – Повідомте нам про це!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свої коментарі!