Ласкаво просимо на перший українськомовний ресурс присвячений легендарному BMW x5!
До Вашої уваги історія створення BMW x5, технічні характеристики всього модельного ряду BMW x5, останні новини про BMW x5, огляди і тест-драйви, кращі варіанти тюнінгу для BMW x5, фотографії, шпалери, відео.

Характристики модельного ряду BMW X5

.......Думаю, Ви погодитися, що жоден автолюбитель, почувши абревіатуру «автомобіль BMW» не зможе залишитися байдужим.
.......В той момент, коли перший автомобіль покинув маленьку майстерню в Баварії, почалося сходження BMW до вершин автомобілебудівного мистецтва. З тих пір минуло чимало років. За цей термін автомобілі BMW встигли зарекомендувати себе як машини представницького класу підвищеної надійності з благородним і інтелектуальним дизайном. Але творіння баварських конструкторів, що зійшли з конвеєрів BMW за останнє десятиліття зуміли перевернути усі уявлення про ці машини. Поява цілої низки агресивних, спортивних позашляховиків спричинила революцію в традиціях автомобільного дизайну Баварії. Хижі вигини корпусу і стрімкі лінії фар стали втіленням динамічності, потужності і нестримного драйву.
.......А вінцем цього безпрецедентного польоту конструкторської думки став BMW X5 з усіма його наступними модифікаціями. Не багато автомобілів можуть похвалитися наявністю душі, своєрідного джина, який немовби парить усередині і навколо автомобіля, створюючи гамму позитивних емоцій і відчуттів, а також витончено працює над іміджем свого власника. BMW X5 якраз з їх числа. Його ніколи не назвеш консервною банкою з алюмінієвим кузовом, парою фар і потужним двигуном. X5 - відмінний автомобіль, який не приховує своїх реальних можливостей і справедливо відмовляється виконувати те, для чого не призначений.
.......Х5-ий обладнаний всіма можливими опціями, як для управління авто, так і для створення комфортних і безпечних умов водіння. Зокрема, він «нашпигований» всіма системами активної безпеки, які є на сучасних BMW. Правда, важко називати їх окремими, оскільки практично всі вони - просто різні «реакції» спільної системи в різних режимах. Наприклад, контроль гальм в повороті СВС (додатково пригальмовує переднє «зовнішнє» колесо в повороті) входить в програму роботи DCS, яка також забезпечує режим Hill Descent Control (HDC - управління спуском по схилу), розроблену ще для Land Rover Freelander. Вона автоматично підтримує швидкість на рівні між 5 і 10 км/ч.
.......Коли «комп’ютеризовано» така кількість додаткових функцій, відсутність автоматичної коробки була б більш ніж дивною. Знаменитий Steptronic - плід спільних зусиль ZF і BMW, гідромеханічна трансмісія з можливістю ручного управління послідовним перемиканням передач - встановлюється на всі X5.
.......Цю модель авто часто називають «всеїдною». Модернізація авто вражає кожного року все більше і більше. Чого тільки вартий новий дизель BMW X5: двигун з турбонадувом та з останньою моделлю системи уприскування палива Common Rail, а також алюмінієвими циліндрами; 8,7 літра пального на 100 кілометрів; 200 км/год для цього звіра не проблема!


.......Що стосується ходових якостей, то і тут BMW X5 знову опинився на недосяжній для інших моделей висоті. Такі нововведення, як система Adaptive Drive, що дозволяє пригнічувати крени, а також адаптивні амортизатори зробили BMW X5 ідеальним варіантом для екстремального водіння. Такому застосуванню відмінних технічних можливостей цього авто сприяє і незалежна підвіска, яка робить BMW X5 ідеально слухняним рулю і дозволяє без проблем пересуватися по пересічній місцевості, зберігаючи ідеальну стійкість.
.......Ну і як не згадати про ще одну ізюминку BMW X5 – ціла купа додаткових функцій: бортовий комп'ютер, круїз-контроль, центральний замок, ксенон, «противотуманки» - і це далеко не увесь список. Словом, BMW X5 - відмінна машина для життя!!!



Ви можете ознайомитися з характеристикою (+ фото і відео) конкретної моделі BMW x5:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
При підготовці данного розділу використовувалися наступні ресурси:

4wheelsnews.com, 4x4trend.ru, abige.uzelok.net, auto.deport.ru, auto.dmir.ru, autobragblog.com, autofans.us, automaniya.com.ua, autos.msn.com, autos.yahoo.com, autosvit.com.ua, auto-trading.com.ua, autozhara.ru, avtohome.su, bavariamotors.by, bmw.autoportal.ua, bmw.autosite.com.ua, bmw.com, bmw.infocar.com.ua, bmw-abnn.ru, bmw-addict.co.uk, bmwlimited.ru, bmwx5.su, campusanuncios.com, car-buying-strategies.com, carcollery.com, carexpert.ru, carsguru.net, carsmedia.ru, di-mart.com eplus.com.ua, establishment.com.ua, experiencefestival.com, farm3.static.flickr.com gear.com.ua, gobmw.ru, h-class.ru, info.avtosale.kz, jeepinfo.ru, kolesa.ru, market.autoua.net, millioncars.ru, netcarshow.com, news.automedia.bg, obmw.narod.ru online-bmw.ru, static.howstuffworks.com, theautochannel.com, thebmw.ru, trucktrend.com, whatcar.ru, youtube.com.


Если вы интересуетесь ксеноном и всем, что с ним связано - этот сайт для вас! Советую. К тому же, цены приемлемы. 

1 коментар:

Залиште свої коментарі!