Ласкаво просимо на перший українськомовний ресурс присвячений легендарному BMW x5!
До Вашої уваги історія створення BMW x5, технічні характеристики всього модельного ряду BMW x5, останні новини про BMW x5, огляди і тест-драйви, кращі варіанти тюнінгу для BMW x5, фотографії, шпалери, відео.

Оновлений кросовер BMW x5 побачимо аж у березні…

Нинішнє покоління BMW X5 з'явилося на ринку в кінці 2006 року, так що час для фейслифта автомобіля в баварському концерні вибрали вдалий. До недавню, очікувалося, що дебют оновленої версії кросовера відбудеться до кінця цього року, швидше за все, в Лос-Анджелесі, але за новими даними презентація авто відбудеться у березні 2010 року на Женевському автосалоні.
Фотографії дозволяють зробити висновки, що автомобіль 2010 модельного року отримав нові бампери, колісні диски, модифіковану оптику і більш габаритні зовнішні дзеркала заднього вигляду.
У салоні BMW X5 зміни якщо і стануться, то торкнуться тільки центральної консолі (BMW x5 10 Edition отримає великий монітор, за допомогою якого можна буде керувати багатьма функціями автомобіля). Як повідомляє MotorAuthority, рестайлинговый кросовер отримає друге покоління системи iDrive і декілька нових моторів, включаючи 4.4 л мотор V8 потужністю 408 л.с.

.......Ходять чутки, що автомобіль може пропонуватися з гібридною установкою, але якщо це і правда, подібне відбудеться не у найближчий рік-два.


За матеріалами сайтів: kolesa.ru, autocentre.ua




Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свої коментарі!