Ласкаво просимо на перший українськомовний ресурс присвячений легендарному BMW x5!
До Вашої уваги історія створення BMW x5, технічні характеристики всього модельного ряду BMW x5, останні новини про BMW x5, огляди і тест-драйви, кращі варіанти тюнінгу для BMW x5, фотографії, шпалери, відео.

BMW Group представляє ексклюзивну серію BMW X5 в честь десятиріччя цієї моделі...

.......Наразі, про автомобіль відомо дуже мало інформації. Деякі ресурси, посилаючись на неофіційні джерела в компанії BMW (наприклад Carscoop) повідомляють, що планується випустити всього 500 екземплярів ювілейних BMW X5, а спеціальна серія отримає назву BMW X5 Edition 10. Авто будуть комплектуватися як двигунами V6, так і V8.
.......За даними MotorAuthority, в лінійці двигунів автомобіля повинні з'явитися гібридна силова установка і V-подібна бензинова «вісімка» з двома турбінами від кросовера BMW X6. Раніше повідомлялося, що модель також отримає 3-літровий дизельний мотор потужністю 306 л.с.
.......Найбільш вірогідним місцем дебюту оновленої версії BMW X5 є міжнародний автосалон в Лос-Анджелесі, який відкриється в грудні. Якщо прем'єра автомобіля не відбудеться в Лос-Анджелесі, то модель представлять в січні на мотор-шоу в детройті.

Дане фото не можна вважати офіційним. Поки компанія BMW офіційно не оприлюднювала вигляду BMW X5 Edition 10.

.......Автомобілі BMW X5 оснащуються самими передовими бензиновими і дизельними двигунами в модельній лаві BMW. Кузов автомобілів покривається фарбою кольору срібний металік Sophisto Grey. У внутрішній обробці салону використовується ексклюзивна шкіра Nappa з додатковими чорними вставками Carrara Shades, декоративні планки BMW Individual та рояльний лак. Оббивка стелі виконана в стилі BMW Individual Anthracite.
.......Ексклюзивну комплектацію BMW X5 ювілейної серії доповнюють панорамний скляний дах; сидіння підвищеної комфортності з електрорегулюванням; приладова панель, обтягнута шкірою з контрастним прострочуванням; спортивний руль, обтягнутий шкірою з прострочуванням ниткою контрастного кольору і спеціальним беджем з індивідуальним номером автомобіля; килимки з окантовкою з шкіри контрастного кольору, молдінги на дверях в колір кузова, і легкосплавні колісні диски з Y-подібними спицями на різноширокій гумі.
.......В обробці автомобіля і аксесуарів також використаний спеціальний бедж «10 YEARS BMW X5», розміщений в різних місцях інтер’єру автомобіля. Ходять чутки, що машина коштуватиме 53 000 євро.
.
Стаття написана з використанням матеріалів сайту
d4u.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свої коментарі!