Ласкаво просимо на перший українськомовний ресурс присвячений легендарному BMW x5!
До Вашої уваги історія створення BMW x5, технічні характеристики всього модельного ряду BMW x5, останні новини про BMW x5, огляди і тест-драйви, кращі варіанти тюнінгу для BMW x5, фотографії, шпалери, відео.

BMW X5 і X6 отримують російське громадянство

Згідно заяви президента BMW Group Russia пана Крістіана Кремера починаючи з липня цього року в Калінінграді на потужностях заводу «Автотор», почнеться випуск кросоверів BMW X5 та X6. Пояснюється це тим, що, не дивлячись на кризу, попит на ці машини в Росії та теренах СНД залишається на досить високому рівні. Так, з початку цього року було продано більше тисячі кросоверів BMW X5 та X6, що, за словами Крістіана Кремера, являється достатньо непоганим показником у теперішніх економічних умовах.

Для збірки кросоверів буде відкрита друга лінія із продуктивністю до 15 000 машин в рік. Таким чином модельний ряд BMW калінінградської збірки розшириться до п’яти моделей. Зараз «Автотор» випускає BMW 3 й 5 серії , а також кросовер X3. В минулому році у Калінінграді було зібрано 6 300 автомобілів BMW.



За матеріалами сайту auto.mail.ru

Переклад Little_gift

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште свої коментарі!